Videózás

Videózás

A filmezés világában eltöltött 12 évünknek köszönhetően kellő tapasztalattal rendelkezünk bármilyen produkciós feladat elvégzéséhez. Szakmai és baráti kapcsolataink révén minden gyártási folymatunkban elismert és profi szakemberekkel dolgozunk. Kiemelten foglalkozunk filmes drónokkal,. 360/VR filmezéssel, valamint egyedi VR fejlesztéssel   Folyamatosan kutatjuk a klasszikus filmezésen túlnyúló új irányokat, technikai lehetőségeket, a jövő videózási trendjeit.

HATÉKONY, MODERN FILMEZÉS

Szolgáltatásainkkal a filmezés minden területét lefedjük. Segítünk a koncepció kidolgozásában, biztosítjuk a legújabb technológiákat, megbízható szakembereket, valamint a teljes utómunkafolyamat elvégzését. Amennyiben nem tudunk vállalni valamit, szakmai környezetünkből ajánlunk neked a feladatra alkalmas, megbízható személyt/céget.

Hiszünk az új generációs filmezésben,  munkafolyamatainkból kizárunk minden, a hazai filmgyártásban  kialakult túlárazásokat, átláthatatlan költségeket, felesleges körítést, erkölcstelen vagy korrupt tevékenységet.

Folyamatosan fejlesztett saját eszközparkunkon kívül hozzáférésünk van bármilyen szintű filmtechnikához, a költséghatékony és ésszerű megoldásoktól a reklámfilmes kameraszettekig.

PARTNEREINK VOLTAK:

Kapcsolat